Registreer automatisch uw zakelijke kilometers

Registreer met het systeem van kilometer-registratie.nl eenvoudig uw zakelijke kilometers. Naast kilometers registreert het systeem ook werktijden, bezoekuren, locaties en veel meer.

Automatisch uw zakelijke kilometers registreren

Automatische kilometer-registratie van kilometer-registratie.nl is geschikt voor alle zakelijke rijders. Voorkom bijtelling en houdt automatisch uw zakelijke kilometers bij. Registreer naast uw zakelijke kilometers ook bezoekuren, werktijden, draaiuren, bezochte locaties en nog veel meer.

Zakelijke kilometers en privé kilometers

Als u minder dan 500 privé kilometers per jaar rijdt, voorkomt u bijtelling. Aan de belastingdienst moeten elk jaar de zakelijke kilometers en prive kilometers op een heldere, overzichtelijke manier getoond kunnen worden. Het automatische kilometer registratie systeem van kilometer-registratie.nl kan daarbij een groot hulpmiddel zijn.

Zowel grote als kleine bedrijven kunnen automatisch zakelijke kilometers registreren

Bedrijven met meerdere medewerkers kunnen dankzij de passagier registratie van kilometer-registratie.nl urenstaten van medewerkers uitdraaien en eenvoudig controleren wie, waar en wanneer gewerkt heeft. Iedere medewerker kan zich bij het voertuig aanmelden via een unieke sleutelhanger. Houdt automatisch rekening met de verschillen in verloning van chauffeurs en passagiers.

Prive auto voor zakelijke kilometers

U kunt natuurlijk ook uw prive auto gebruiken voor zakelijke doeleinden. Zodra u uw eigen auto gebruikt voor zakelijke kilometers kunt u maximaal 19 euro cent per kilometer aftrekken. Dit geldt ook wanneer u de auto huurt of de betreffende auto meer kost dan 19 euro cent per kilometer. Om hier echter aanspraak op te kunnen maken dient u een kilometer registratie bij te houden, met het systeem van kilometer-registratie.nl gaat dit geheel automatisch.

Er is nog een voordeel wanneer u uw prive auto voor zakelijke kilometers gebruiken. U kunt namelijk bij reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan het voertuig de BTW aftrekken voor zover u de auto voor uw onderneming gebruikt. U kunt echter alleen het deel dat u gebruikt voor onbelaste omzet aftrekken en dat dit alles aangetoond moet kunnen worden met een sluitende kilometer registratie.

Diefstalbeveiliging

Dankzij het systeem is uw voertuig tevens beveiligd tegen diefstal. Het GPS device, dat onzichtbaar word geïnstalleerd, geeft altijd de laatste positie van uw voertuig(en) door. Indien uw voertuig wordt gestolen kan het eenvoudig en snel weer opgespoord worden.

Kilometer-registratie.nl’s extra diensten zijn geschikt voor

 • Aannemers en bouwbedrijven
 • Installatiebedrijven
 • Transport- en logistieksector
 • Taxibranche
 • Beveiligingsbranche
 • Verhuurbedrijven
 • Bedrijven met mobiele medewerkers
Automatische kilometer registratie applicatie
Automatische kilometer registratie applicatie
Wilt u ook veel tijd besparen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier.

 • Businesspark Friesland West 35-A
 • 8447SL Heerenveen
 • Tel. +31 (0513) 613 513
 • info@geotrack.nl
Wat mensen zeggen

“Dankzij dit systeem hoef ik niet meer per rit van alles handmatig te registreren. Ik heb geen omkijken meer naar mijn voertuigen administratie! Automatisch krijg ik iedere week een rapport per e-mail die gelijk in de boeken kan!”

- Jan Akkermans uit Alkmaar