Belastingdienst bijtelling voorkomen

Het bijhouden van zakelijke en prive gereden kilometers is niet langer meer een zorg. Met automatische kilometerregistratie voorkomt u bijtelling van de belastingdienst.

Voorkom belastingdienst bijtelling

Wanneer u niet meer dan 500 kilometer per jaar rijdt en dat wilt aantonen, of in een lage bijtellingscategorie wilt blijven vallen, dient u voor de belastingdienst een kilometer registratie bij te houden. Elk jaar moet u op basis van uw ritten, kunnen aantonen welke daarvan voor zakelijke doeleinden zijn benut en welke u prive heeft gereden. Automatische kilometer registratie van kilometer-registratie.nl is geschikt voor alle zakelijke rijders. Op deze manier kunt u belastingdienst bijtelling voorkomen door niet-geregisteerd privé gebruik van uw voertuig. Registreer naast kilometers ook bezoekuren, werktijden, draaiuren, bezochte locaties en meer.

Eisen belastingdienst bijtelling

Voor het juist uitvoeren van uw kilometer registratie is het aanbevolen een geautomatiseerd kilometer registratie systeem te gebruiken. Het systeem van kilometer-registratie is hier uitermate geschikt voor. Het systeem van kilometer-registratie voldoet aan alle eisen van de belastingdienst en houdt daarbij ook alle gegevens bij die de belastingdienst nodig vindt bij het registreren van kilometers en ritten. Als u dus niet meer dan 500 prive kilometers per jaar rijdt, kunt u dat eenvoudig aantonen met het systeem van kilometer-registratie.nl. Op deze manier kunt u belastingdienst bijtelling eenvoudig voorkomen!

Overzichtelijke rapportages voor de belastingdienst

Het bijhouden van prive kilometers die zijn gereden, in verband met de belastingdienst bijtelling, is niet langer meer een zorg. Via het GPS tracking device dat in het voertuig gebouwd wordt kunt u eenvoudig aangeven wanneer het om zakelijke of prive kilometers gaan. De ritten worden op deze manier netjes en overzichtelijk opgesplitst zodat uzelf altijd heldere en gescheiden rapportages heeft tussen zakelijke en prive gereden kilometers. Heldere rapportages die met een druk op de knop te exporteren zijn als Excel, PDF of als tekst, zodat u deze makkelijk en snel aan de belastingdienst kunt overhandigen om belastingdienst bijtelling te voorkomen.

Wat registreert kilometer-registratie.nl precies voor u?

De belastingdienst heeft een aantal regels opgesteld waaraan een kilometer registratie moet voldoen.

Gegevens sluitende kilometer registratie

 • De periode waarin het voertuig gebruikt wordt
 • Merk en type van het voertuig
 • Kenteken van het voertuig
 • Ritgegevens

Ritgegevens zijn detailgegevens over iedere gereden rit

 • Datum
 • Privé of zakelijke rit
 • Begin- eindstand van de kilometerteller
 • Vertrekadres (inclusief straat, postcode en tijdstip)
 • Aankomstadres (inclusief straat, postcode en tijdstip)
 • Gereden route (indien route afwijkt van gangbare route)
 • Omrijkilometers (privé kilometers tijdens een zakelijke rit)

Pas wanneer alle bovenstaande gegevens in de rapportage aanwezig zijn is de kilometer registratie een geldig middel om het privé gebruik van een auto te controleren. De rapportages van Kilometer-registratie.nl voldoen aan al deze eisen!

Wilt u ook belastingdienst bijtelling voorkomen?

Dankzij kilometer-registratie.nl is het mogelijk om belastingdienst bijtelling te voorkomen. Eenvoudige kilometer registratie zonder fratsen. Heeft u vragen, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorkom belastingdienst bijtelling!

Automatische kilometer registratie applicatie
Automatische kilometer registratie applicatie
Wilt u ook veel tijd besparen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier.

 • Businesspark Friesland West 35-A
 • 8447SL Heerenveen
 • Tel. +31 (0513) 613 513
 • info@geotrack.nl
Wat mensen zeggen

“Dankzij dit systeem hoef ik niet meer per rit van alles handmatig te registreren. Ik heb geen omkijken meer naar mijn voertuigen administratie! Automatisch krijg ik iedere week een rapport per e-mail die gelijk in de boeken kan!”

- Jan Akkermans uit Alkmaar