Automatische kilometer registratie

Ontvang automatisch rapporten per e-mail. Eenvoudig en snel online automatische kilometer registratie, zonder omkijken.

Automatische kilometer registratie

Het systeem van Kilometer-registratie.nl werkt volautomatisch. Een onzichtbaar te installeren tracking device geeft continu de actuele positie en kilometerstand via een mobiel netwerk door. Hierdoor is de kilometer registratie altijd up-to-date. Log vanaf iedere computer op de applicatie in en bekijk gereden ritten en maak geheel automatisch kilometer registratie rapportages. Een optionele schakelaar in het voertuig maakt ritten schakelbaar tussen zakelijk en privé. Het is mogelijk om de status van ritten achteraf te corrigeren. Ontvang automatisch rapporten per e-mail. Eenvoudig en snel, automatische kilometer registratie zonder omkijken.

Waarom uw kilometers automatisch registreren?

Betaalbare automatische kilometer registratie voor iedereen

Doordat het kilometer registratie proces via kilometer-registratie.nl geheel automatisch verloopt is het registreren van kilometers voor iedereen geschikt. U heeft geen speciale technische kennis nodig om het systeem gebruiken. U kiest een betaalbaar abonnement dat bij uw situatie past en gaat daarna snel aan de gang met automatische kilometer registratie!

GPS module voor automatische kilometer registratie

Het automatische kilometer registratie systeem van kilometer-registratie.nl is geschikt voor een uiteenlopende hoeveelheid GPS tracking devices. Afhankelijk van het voertuig en de toepassing is er voor iedere tracking en kilometer registratie wens een passend GPS device verkrijgbaar.

Belastingdienst bijtelling 2013

De belastingdienst heeft in 2012 een aangepast normen kader opgesteld waaraan bestaande en nieuwe kilometer registratie systemen zich moeten houden. Dit is gedaan met het oog op de gestaffelde bijtelling. Alles wat u moet weten over de belastingdienst bijtelling kunt u hier lezen.

Meer informatie over automatische kilometer registratie?

Voor meer informatie over automatisch kilometers registreren, kunt u contact opnemen via de contactpagina. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze medewerkers zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Neem contact met ons op

Automatische kilometer registratie applicatie
Automatische kilometer registratie applicatie
Wilt u ook veel tijd besparen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier.

  • Businesspark Friesland West 35-A
  • 8447SL Heerenveen
  • Tel. +31 (0513) 613 513
  • info@geotrack.nl
Wat mensen zeggen

“Dankzij dit systeem hoef ik niet meer per rit van alles handmatig te registreren. Ik heb geen omkijken meer naar mijn voertuigen administratie! Automatisch krijg ik iedere week een rapport per e-mail die gelijk in de boeken kan!”

- Jan Akkermans uit Alkmaar