Online kilometer registratie

Bespaar veel tijd en geld en voorkom vervelende verassingen van de belastingdienst dankzij onze online kilometer registratie.

Automatiseren van kilometer registratie

Kilometer registratie is een tijdrovende bezigheid. Wanneer handmatig alles volgens richtlijnen bijgehouden moet worden kost dat zeer veel tijd. Bovendien is er altijd kans op fouten. Één fout en de kilometer registratie is niet sluitend en dus geldig meer. Automatiseren is mogelijk dankzij de online kilometer registratie van Kilometer-registratie.nl. Via GPS en een mobiel netwerk wordt continue de positie en snelheid van een voertuig verzameld. Vanuit deze gegevens ontstaan heldere en sluitende rapportages, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen!

Voorbeeld van de online kilometer registratie applicatie

Online kilometer registratie en bijtelling

Iedereen met een auto van de zaak moet bijtelling betalen wanneer er meer dan 500 privé kilometers per jaar gereden worden. Afhankelijk van het voertuig is dit een bedrag van 25, 20 of 14% van de voertuig cataloguswaarde dat bij het inkomen opgeteld wordt. Deze kosten worden maandelijks met de loonbelasting verrekend. Bij minder dan 500 privé kilometers per jaar wordt hoeft er geen bijtelling betaald te worden. De fiscus stelt dan wel een sluitende kilometer registratie als eis. De rapportages van Kilometer-registratie.nl voldoen aan alle eisen van de fiscus.

GPS module kilometer-registratie.nl

Een kleine en energiezuinige GPS module wordt onzichtbaar in uw voertuig geïnstalleerd. De kilometer registratie verloopt via dit slim tracking device uitgerust met een SIM kaart. Hierdoor is uw kilometer registratie altijd direct online via een beveiligde server voor u beschikbaar. Het is niet nodig om het device uit te bouwen en handmatig aan de computer te koppelen, alles gaat geheel automatisch!

Ritten en kilometers worden automatisch voor u geregistreerd en online in een beveiligde omgeving voor u verzameld en opgeslagen.

Heldere online kilometer registratie

Bespaar veel tijd en geld en voorkom vervelende verassingen van de belastingdienst dankzij onze volautomatische kilometer registratie. Bekijk en download heldere rapportages in PDF, Excel of tekst. Splits uw kilometers gemakkelijk op naar prive en zakelijk gereden kilometers, dit alles met een paar drukken op de knop!

Alle voordelen van kilometer-registratie.nl op een rij

Automatische kilometer registratie applicatie
Automatische kilometer registratie applicatie
Wilt u ook veel tijd besparen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier.

  • Businesspark Friesland West 35-A
  • 8447SL Heerenveen
  • Tel. +31 (0513) 613 513
  • info@geotrack.nl
Wat mensen zeggen

“Dankzij dit systeem hoef ik niet meer per rit van alles handmatig te registreren. Ik heb geen omkijken meer naar mijn voertuigen administratie! Automatisch krijg ik iedere week een rapport per e-mail die gelijk in de boeken kan!”

- Jan Akkermans uit Alkmaar