Live kilometer registratie applicatie

Volg in real-time al uw voertuige via de online applicatie van kilometer-registratie.nl Op deze manier heeft u altijd grip op uw voertuigen en medewerkers.

Live kilometer registratie applicatie

Kilometer-registratie.nl levert niet alleen automatische kilometer registratie rapporten, maar biedt ook live applicatie toegang. Via de moderene web applicatie van Kilometer-registratie.nl kunt u als gebruiker live uw voertuigen volgen. Krijg live inzicht in waar een voertuig zich bevindt, wie de bestuurder is, welke snelheid er gereden wordt, wat de temperatuur is en nog veel meer. Dankzij de live module van de web applicatie heeft u als wagenparkbeheerder altijd en overal grip op uw voertuigen en medewerkers.

Voorbeeld van de live online kilometer registratie applicatie

Twee-weg communicatie via Garmin navigatie apparatuur

De live applicatie kan zelfs uitgebreid worden zodat tweeweg communicatie met de bestuurder van een voertuig mogelijk is. Het tracking device van Kilometer-registratie.nl wordt hierbij aangesloten op een Garmin naviagtie apparaat waarop tekst berichten verschijnen. Stuur vanuit de live applicatiedirect een bericht naar een voertuig.

Automatische kilometer registratie applicatie
Automatische kilometer registratie applicatie
Wilt u ook veel tijd besparen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier.

  • Businesspark Friesland West 35-A
  • 8447SL Heerenveen
  • Tel. +31 (0513) 613 513
  • info@geotrack.nl
Wat mensen zeggen

“Dankzij dit systeem hoef ik niet meer per rit van alles handmatig te registreren. Ik heb geen omkijken meer naar mijn voertuigen administratie! Automatisch krijg ik iedere week een rapport per e-mail die gelijk in de boeken kan!”

- Jan Akkermans uit Alkmaar