Compleet wagenparkbeheer

Dankzij het systeem van kilometer-registratie.nl is uw wagenparkbeheer nog nooit zo makkelijk geweest. Altijd een helder overzicht van uw complete wagenpark.

Volledig online wagenparkbeheer

Als u een bedrijf, of lease maatschappij bent dan is uw complete wagenpark voor u zeer belangrijk. Het wagenparkbeheer, het beheren en goed onderhouden, is echter net zo belangrijk. Via het online systeem van kilometer-registratie.nl worden kilometerstanden en tankbeurten automatisch voor u bijgehouden. Op deze manier heeft u altijd inzicht in gereden kilometers en de staat van uw wagenpark, u kunt eenvoudig bepalen wanneer welke voertuigen onderhoud nodig hebben.

Wagenparkbeheer vereenvoudigd

Dankzij het systeem van kilometer-registratie.nl is het beheren van uw wagenpark nog nooit zo makkelijk geweest. Als professioneel specialist in wagenparkbeheer en tracking systemen is kilometer-registratie.nl het adres voor het compleet beheren van uw wagenpark. Automatisch worden in het systeem allerlei verschillende tijden geregistreerd; rijtijden, bezoektijden, werktijden en zelfs bezoek locaties. Al deze registraties kunnen snel en simpel in de beveiligde online omgeving bekeken worden en als rapport worden gedownload.

Voorbeeld van de kilometer-registratie.nl applicatie

Uw wagenparkbeheer optimaliseren

Doordat u altijd een helder overzicht heeft van het gebruik van uw wagenpark kunt u ritten altijd optimaal inplannen. Uzelf, of werknemers hoeven niet meer onnodig om te rijden, u kunt altijd met een paar drukken op de knop zien wie zich waar bevind. Tevens bent u via het systeem op de hoogte van de meest actuele verkeerssituaties zodat u en uw wagenpark zich daarop kunnen inspelen. Dit alles is stuk voor stuk een perfect hulpmiddel om uw wagenparkbeheer te optimaliseren.

Wagenparkbeheer in heel europa

Het volgen van uw complete wagenpark en registreren van voertuigen werkt in het buitenland precies zoals in Nederland. Het enige dat u nodig heeft is een GSM netwerk in het land waar de betreffende voertuigen zich bevinden. Als er geen roaming overeenkomsten zijn met een telecom provider dan wordt alsnog alle positiemeldingen doorgegeven en later verwerkt. Het live volgen van uw voertuigen en objecten is in alle Europese landen gewoon mogelijk!

Ook uw wagenpark online beheren?

Start vandaag nog met het beheren van uw complete wagenpark. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Automatische kilometer registratie applicatie
Automatische kilometer registratie applicatie
Wilt u ook veel tijd besparen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier.

  • Businesspark Friesland West 35-A
  • 8447SL Heerenveen
  • Tel. +31 (0513) 613 513
  • info@geotrack.nl
Wat mensen zeggen

“Dankzij dit systeem hoef ik niet meer per rit van alles handmatig te registreren. Ik heb geen omkijken meer naar mijn voertuigen administratie! Automatisch krijg ik iedere week een rapport per e-mail die gelijk in de boeken kan!”

- Jan Akkermans uit Alkmaar