Bruikbare GPS tracking devices

Dankzij een GPS module die onzichtbaar bij u in het voertuig word gebouwd kunt u genieten van automatische kilometer registratie.

Bruikbare GPS tracking devices

Het kilometer registratie systeem van kilometer-registratie.nl is geschikt voor een uiteenlopende hoeveelheid GPS tracking devices. Kilometer-registratie.nl werkt samen met een groot aantal GPS tracking devices leveranciers. Door deze samenwerking kunnen wij u de nieuwste technieken en firmware updates bieden. Afhankelijk van het voertuig en de toepassing is er voor iedere tracking en kilometer registratie wens een passend GPS device verkrijgbaar. De beschikbare GPS tracking devices zijn energie zuinig en geschikt voor alle type voertuigen.

Voor iedere wens is een hardware oplossing te vinden!

Enkele hardware devices van kilometer-registratie.nl zijn

  • Pointer – Cellocator Compact Fleet
  • Pointer – Cellotrack
  • Teltonika – FM1100 – FM2200 – FM3200 – FM4100 – FM4200
  • Trimble – TrimTrac
  • Enfora – GSM2208

Voorbeeld van een Cellocator gps tracking device

Naadloze integratie GPS tracking devices

De GPS tracking apparatuur controleert, op een paar meter nauwkeurig, op vaste intervallen de posities van de objecten. Het GPS device stuurt daarna de coordinaten vervolgens geheel automatisch via GPRS door naar een beveiligd online netwerk van kilometer-registratie.nl. Dit traject gaat geheel automatisch en u hoeft dus geen handmatige handelingen uit te voeren om uw kilometers te registreren.

GPS tracking device geïnstalleerd op uw locatie

Kilometer-registratie.nl werkt samen met erkende inbouwers om het GPS tracking device bij u op locatie in te bouwen. Uzelf hoeft daarvoor niet naar een inbouw locatie te komen en uw voertuig, of voertuigen worden in korte tijd professioneel voorzien van de GPS tracking devices. De GPS tracking devices worden geheel onzichtbaar in uw voertuig geïnstalleerd. Na de inbouw van het device kunt u direct beginnen met het automatisch registreren van uw kilometers!

Wilt u meer weten over deze of andere GPS tracking devices?

Wilt u meer informatie over alle beschikbare GPS tracking devices? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat u verassen door onze scherpe inbouwtarieven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Automatische kilometer registratie applicatie
Automatische kilometer registratie applicatie
Wilt u ook veel tijd besparen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactgegevens of via het contactformulier.

  • Businesspark Friesland West 35-A
  • 8447SL Heerenveen
  • Tel. +31 (0513) 613 513
  • info@geotrack.nl
Wat mensen zeggen

“Dankzij dit systeem hoef ik niet meer per rit van alles handmatig te registreren. Ik heb geen omkijken meer naar mijn voertuigen administratie! Automatisch krijg ik iedere week een rapport per e-mail die gelijk in de boeken kan!”

- Jan Akkermans uit Alkmaar